PROEVERIJ

Op zoek naar een leuke en lekkere activiteit vanaf 2 personen? Dan is onze gin-tonic proeverij iets voor jou! Je maakt gedurende 1,5 tot 2 uur kennis met zes verschillende gin-tonics die met zorg door onze bartenders zijn uitgekozen. De perfecte borrel activiteit met collega’s, vrijgezellenfeest of gewoon met vrienden!

De kosten voor enkel de proeverij bedragen €23,95 per persoon. Voor €29,95 per persoon krijg je bij de proeverij verschillende hapjes erbij.

GIN FLIGHTS

Met onze Gin Flight maak je op een leuke en betaalbare manier een vlucht door de wereld van gin. Je kunt zelf je proefplateau samenstellen of het overlaten aan onze deskundige bartenders. Geniet van drie verschillende gin-tonics die wij op onze manier presenteren. De Gin Flight vind je bij ons op de menukaart en daarom is het niet nodig om te reserveren!

WORKSHOP

Ben je met 2 tot 8 personen en wil je weten hoe wij die gin-tonics zo lekker maken? Dan zit je met de workshop helemaal goed. Gedurende 2 tot 2,5 uur krijg je van onze bartenders een cursus hoe je de perfect serve gin-tonic maakt met drie verschillende gins. Deze creaties mogen uiteraard door jullie zelf worden opgedronken!

De gin-tonic workshop kost €26,95 per persoon. Voor €32,95 per persoon krijg je bij de workshop verschillende hapjes erbij.

Iets anders in gedachten?

Geen probleem! Neem contact met ons op en wij kunnen voor je aan de slag. Stuur een mailtje naar info@gin-fizz.nl of bel ons tijdens openingstijden op 013 850 50 50.

Close
Go top