GIN FLIGHTS

Een superleuke en betaalbare activiteit bij ons in de bar. Stel zelf jouw proefplateau samen en neem een vlucht in de wereld van gin. Geniet van drie verschillende gin-tonics op onze manier gepresenteerd. De Gin Flight vind je ook op onze kaart, en daardoor is het niet verplicht te reserveren maar dat mag altijd natuurlijk!

PROEVERIJ

Wil je nou een leuke activiteit vanaf 4 personen waarbij je een kennismaking krijgt met de gin-tonic? Dan is de proeverij iets voor jou. Je krijgt gedurende 1,5 tot 2 uur uitleg en toelichting op zes verschillende gin-tonics die door onze bartenders met zorg zijn uitgekozen. De perfecte activiteit voor een borrel met collega’s, vrijgezellenfeest of gewoon met vrienden!De kosten bedragen €21,95 per persoon. De proeverij kan je elke dag reserveren, neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met ons op.

WORKSHOP

Ben je met 4-10 personen en wil je nou eens weten hoe wij die gin-tonics zo lekker maken? Dan zit je met de workshop helemaal goed. Gedurende 2 tot 2,5 uur krijg je van onze bartenders een cursus hoe je de perfect serve gin-tonic maakt met drie verschillende gins. Na het maken van deze drankjes mogen ze door jullie zelf uiteraard opgedronken worden.

De kosten bedragen €25,95 per persoon. De workshop kan je elke dag reserveren, neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met ons op.

Iets anders in gedachten?

Geen probleem, stuur ons een mail en we gaan voor jullie aan de slag. Bijvoorbeeld een leuke High Gin & Tonic, of diverse arrangementen met hapjes!

Close
Go top